Iris Romerdahl

MENTOR OG COACH

I 2011 startede jeg min virksomhed Coach Iris Romerdahl. Her arbejder jeg som mentor og coach og afholder foredrag, workshop og mindfulness-kurser.


Jeg guider mennesker til at finde ind til deres ressourcer og potentialer, således at de kan håndtere livets udfordringer fra et roligt og energifyldt sted i dem selv.

Jeg arbejder i samspillet mellem krop og sind og støtter mennesker i, at flytte sig fra en tilstand til en anden.


Jeg arbejder med træning af hjernen, herunder træning af​ amygdala.​


Jeg har samlet en stor og kraftfuld værktøjskasse, som jeg trækker på:

  • Jeg er tidligere lærer og pædagogisk leder, og jeg har arbejdet i folkeskolen i mere end 20 år. ​
  • Diplom i Ledelse herunder coaching og filosofi ved KLEO
  • ID-Lifecoachuddannelsen ved ID Academiet
  • LEEP udannelsen NiiaBloch.com
  • LEEP master ved NiiaBloch.com
  • Assistent LEEP-uddannelsen
  • NeuroAffektivRelationsModel ved Laurence Heller
  • Mindfulnessinstruktør ved Mindfulness Akademiet

    Derudover har jeg kurser i traumebehandling og andre terapeutiske tilgange til arbejdet med mennesker.

Anbefalinger

Alle anbefalingerne er anymiseret

Iris er nærværede, rummelig og accepterende...

Iris er nærværede, rummelig og accepterende... og møder mennesker – lige præcis hvor de er, tager dem "ved hånden" og bidrager i den grad til at højne ens livskvalitet.


Derudover er Iris i besiddelse af en bred og dyb værktøjskasse og evnen til at kombinere, hvad der måtte være brug for – og altid med et kærligt hjerte og en omsorgsfuld tilgang.

Nina

… fik mig til at ændre mine tankemønstre …

Hun holdt fast i mig, hjalp mig igennem på den anden side med metoder og teknikker som var ekstremt effektfulde; bla ved hjælp af amygdelatræning som fik mig til at ændre mine tankemønstre.


Til hverdag var jeg ”stærk” og klarede min livssituation som et vilkår, jeg bare skulle mestre. Hos Iris brød jeg ud i gråd, fik tryghed og oprejsning, støtte og tro samt mod på, at jeg kunne komme igennem krisen og videre. Hun er en fantastisk coach og terapeut.


Jeg vil anbefale hende til alle!!

Camilla

​Jeg har fået en eksistentiel aha-oplevelse!​

Gennem mit korte forløb hos Iris (3 sessioner) har jeg fået en eksistentiel aha-oplevelse!


En ny forståelse for, at jeg ikke nødvendigvis behøver at tage mine følelser så alvorligt.


Tidligere har jeg haft den overbevisning, at jo højere intensitet, der var i en følelsesmæssig reaktion, jo vigtigere var det, at jeg dykkede ned i følelsen, mærkede den og forsøgte at finde årsagen til den.


Nu er jeg blevet bevidst om, at der nogle gange godt kan være en rigtig høj intensitet i en følelse, uden at der er behov for en eksplorativ terapeutisk bearbejdning – faktisk tværtimod!​

Rikke

… du er et varmt, givende og humoristisk menneske …

Især da jeg fandt ud af, at jeg hørte under kategorien "et særligt sensitivt menneske" var der en masse brikker der faldt på plads.


En af de store øjenåbner har også været "Monsterhjulet", eller bekymrings-spiralen om man vil, hvor man formår at forestille sig alverdens ulykker på et splitsekund og fortsætter denne tankebane, måske en hel nat og ikke har kunnet sove. Adrenalinen får frit spil, og næste morgen er man udmattet og har ondt i hele kroppen.


Selvom jeg stadig falder i, har du lært mig nogle gode strategier til at stoppe dette selvdestruktive tankespind. Jeg kan kun anbefale dine metoder og teorier, udover du er et varmt, givende og humoristisk menneske, man føler sig tryg ved fra første dag.

Janne

… lærte jeg at forstå at jeg ikke er unormal

Iris er helt sikkert et besøg værd.
Iris er meget engageret i dine problemstillinger og din person.


I mit tilfælde lærte jeg at forstå at jeg ikke er unormal. Jeg er mig og jeg har brug for nogle metoder i mit liv til at forstå hvordan jeg er, og at det er ok.
Super sød og forstående dame ❤

Niels

… gav mig redskaber til at bevæge mig fremad …

Iris er empatisk og engageret, hun viser stor medfølelse og har været en fantastisk støtte og guide for mig. Hendes viden indenfor coaching, gav mig redskaber til at bevæge mig fremad og klare nuværende situationer.


Jeg kan kun anbefale Iris som værende en hel fantastisk, menneskelig og professionel terapeut og coach. Sender dig ofte et stort TAK for dit arbejde og din "værktøjskasse" som gør en stor forskel i mit liv.

Gitte

​Relationsarbejdet" vævede Iris tæt sammen med "selvarbejdet", …

"Relationsarbejdet" vævede Iris tæt sammen med "selvarbejdet", og for mig repræsenterede dette en utrolig brugbar, effektiv og fremadrettet metode til at arbejde mig frem til et ærligt selvbillede med fokus på, hvordan jeg kan og skal indrette mit liv, så det giver mig størst mulig glæde.


I stedet for at sidde fast i en bitterhed, betragter jeg således nu min sygdomsperiode som et hårdt tiltrængt mentalt service-eftersyn."

Marianne

Iris kunne med simple teknikker guide min krop
til ro.

Jeg kom til Iris for at arbejde med Fobier.


Imidlertid var jeg blevet noget stresset inden første aftale og havde bl.a. svært ved at sove. Derfor blev det følelsen af stress vi arbejde med.


Iris kunne med simple teknikker guide min krop til ro. Allerede 2. gang lavede vi en øvelse der gav mig en skøn ro, jeg skulle selv lave den dagligt hjemme og det gjorde jeg. Det har haft en fantastisk virkning og jeg har nu metoden så godt indarbejdet, at jeg let kan bringe min krop til ro når som helst og hvor som helst.


Iris har en varm personlighed og udviser et venligt og ressource fokuseret lederskab.

Marianne

Priser og vilkårPriser (alle angivne priser er inkl. moms)


En session (varer ca. 5 kvarter)​ 700 kr.​


Studerende, pensionister og arbejdsløse 500 kr.


I særlige tilfælde kører jeg ud og coacher i eget hjem.

Her aftaler vi pris for transport.


Ved workshop, foredrag, gå-hjem-møder mm. aftaler vi indhold og pris i forhold til arrangementet.


Hjemmeworkshop er en form hvor man kan samle en gruppe mennesker og invitere mig ud til foredrag, workshop mm. Her aftales indhold og pris efter arrangementets art og omfang.​


Vilkår
Afbud skal ske 24 timer før aftalte tid – ellers betales fuld pris for sessionen. Afbud kan ske via mail, telefon eller på sms.


Mobilpay: 60 84 07 06

Bankoplysninger: Reg.nr. 0400 kontonr. 4015863922